Workshops

Mijn bevlogenheid voor het beeldend vormgeven deel ik graag met anderen.

De komende maanden strijkt Atelier Streep mee neer in VIRAAL te Dorpstraat 26 met een aanbod van workshops. 

Wil je graag een workshop op maat? denk aan een leuke teambuilding activiteit, een workshop voor een babyborrel, vrijgezellen.. of gewoon een fijne workshop om met je bubbel te doen? vanaf vier personen kan je atelier streep inhuren! 

schildercursus 

In een reeks van vier avonden of vier ochtenden gaan we aan de slag met verschillende soorten verf. Ga op ontdekking tussen het aanbod, experimenteer, leer en sta stil bij wat er echt bij je past van materialen en technieken. Er is geen voorkennis of "talent" nodig, enkel een portie goesting en nieuwsgierigheid :) . Verwacht je aan opdrachten waarbij zowel expressief als realistisch geschilderd wordt. We werken met waterverf, plakkaatverf en acryl. Dit is een fijne cursus voor iedereen die wil leren vrijer te werken en op zoek is naar simpele basis technieken om te starten met schilderen. 

Voor de reeks van 4 avonden betaal je 120 euro inclusief alle materiaal, drankjes en versnaperingen.

17888081149735527.jpg

Tekenen

Bereid je voor om in vier avonden of voormiddagen de wondere wereld van het tekenen in te duiken. Kom helemaal terecht in het hier en nu en laat je ogen en andere zintuigen sterk werk verrichten. Ik schotel jullie elke sessie een interessant tafereel voor waarbij je zelf kan kiezen wat je gaat vangen op papier. Zo kunnen we botanisch tekenen, zijn er interessante stillevens en nemen we ook elkaar eens onder de loep. Reken op gedegen begeleiding met veel tips en tricks.   

106988537_10220839604552815_341202535464

Lino stempel op textiel

In deze workshop gaan we eerst op zoek naar interessante beelden en patronen. Met enkele handige tips maak je zo je eigen patroon stempel! We zetten ons harde werk ineens om in een fijne beloning, iedereen gaat naar huis met zijn eigen gedrukte etui! Ook de stempel neem je mee naar huis zodat je vanaf nu overal je eigen afdruk op kan zetten :)  

IMG_20210215_144206525_edited.jpg

 Beelddagboek 

In een reeks van vijf weken gaan we aan de slag met een eigen beelddagboek.

Wekelijks staan we op een creatieve manier stil bij onszelf en ons verhaal. Een beelddagboek helpt om in het hier en nu terecht te komen, contact te maken met het voelen en klaarheid te creëren in de wir war van gevoelens en gedachten. We werken met een kleine vaste groep. Materiaal en een dagboek wordt voorzien. 

Er is een groep voor jongvolwassenen (16-21)

en een groep voor volwassenen 

Voor het gehele traject betaal je 150 euro. 

Blank-Art-Journal-Resized-1024x653.jpg
lees meer